Pregatiti sosul de rosii: incalziti putin uleiul si puneti in el usturoiul
taiat felii. Lasati sa se inmoaie un pic (pana incepe sa miroasa
usturoiul) si adaugati rosiile, apoicondimentati dupa gust cu sare si
piper. Adaugati si oregano si fierbeti cca 5 minute la foc mai mare,
amestecand des, pana sosul se ingroasa un pic. Stingeti focul si
adaugati busuiocul tocat. Lasati sa se raceasca si daca doriti sa fie
ca la carte treceti sosul printr-o sita deasa ca sa fie foarte fin. (eu
n-am facut asta).Porniti cuptorul pe maxim (250C)
si puneti tava in care veti coace pizza inauntru.
Pe masa de lucru taiati hartie de copt cat tava in care coaceti pizza
(eu am folosit tava cuptorului). Presarati putina faina pe ea si
framantati usor aluatul sa iasa bulele de aer. Taiati-l in 4 bucati egale.