3 catei usturoi 1/2 lingurita oregano 3-4 frunze busuioc proaspat sare, piper
Topping cateva linguri de ulei de masline 400 gr mozzarella fresca salam picant 1 ardei iute 1 felie
sunca mod de preparare:1:Aluatul: incalziti usor berea, cat sa fie calduta. Dizolvati drojdia intr-o
intr-o cescuta in putina bere si adaugati zaharul.
Puneti faina intr-un bol, faceti o gaura in mijloc si turnati drojdia.
Adaugati uleiul, sarea si incepeti sa amestecati, turnand incet din
berea ramasa, pana aluatul se leaga. Framantati bine, pana obtineti
un aluat elastic care nu se mai lipeste de maini, cca 5 minute.
Acoperiti bolul cu folie de plastic si dati aluatul la frigider (pe nivelul
de jos) pana a doua zi (24 ore). In acest fel aluatul va creste incet.
Scoateti aluatul din frigider cu 2 ore inainte de a coace pizza, sa aiba
timp sa revina la temperatura camerei.